Kaartverkoop benefietwedstrijd zaterdag van start

De kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht gaat zaterdag (morgen) om 9:00 uur van start. De benefietwedstrijd, waarvan de opbrengst bestemd is voor het Sophia Kinderziekenhuis, wordt gespeeld op woensdag 22 maart (20:15 uur) in De Kuip.

Alle kaarten voor deze regioderby voor het goede doel kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. Er kan een ongelimiteerd aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn bij dit duel niet geldig. In een later stadium zullen ook via Vakantieveilingen kaarten worden aangeboden.

De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken voor extra onderzoek naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen, sikkelcelcrisen genaamd. De ziekte veroorzaakt na verloop van tijd ernstige achteruitgang van de organen. Mensen met sikkelcelziekte worden gemiddeld slechts 45 jaar oud.

Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes die dit seizoen nog geen Kameraadjeswedstrijd hebben bezocht (inclusief de wedstrijd Feyenoord – FC Groningen van aanstaande zaterdag) krijgen de kans om de benefietwedstrijd gratis te bezoeken. Zij ontvangen vrijdagavond (vanavond) per e-mail meer informatie hierover.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.