Jupiler blijft sponsor van de League

De Coöperatie Eerste Divisie (CED) en Jupiler hebben hun samenwerking weer met een jaar verlengd. Met deze voortzetting gaat Jupiler het achtste seizoen in als naamgever van de eerste divisie.

De Belgische bierbrouwer voelt zich thuis in Nederland en is content met het platform van de ‘altijd verrassende’ competitie. “Sinds de start in 2006 is het marktaandeel en de naamsbekendheid van Jupiler enorm gestegen. Samen met de CED kijken we naar de mogelijkheden in de toekomst, vooral op mediagebied”, aldus Jean-Jacques Velkeniers, Marketing Director van AB InBev.

De CED zelf is uiteraard ook bijzonder verheugd over de voortgang. De continuïteit is goed voor de uitstraling en verbinding aan zo’n groot merk als Jupiler draagt bij aan het imago. Directeur Patrick Brand: “De afgelopen zeven seizoenen hebben we vele gezamenlijke initiatieven ontplooid. De Gouden Stier is daar een voorbeeld van. Maar daarnaast zijn we met het Jupiler Pro Supporter programma voor verantwoorde alcoholconsumptie ook maatschappelijk bezig. Jupiler is een fantastische partner voor ons.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.