Johan Versluis de komende 5 jaren vastgelegd door FC Dordrecht voor de Jeugdopleiding

De volgende kwaliteitsimpuls voor de jeugdopleiding, na de uitbreiding met het onder 16 elftal, die mede door de gala avond is gerealiseerd, is het contractueel vastleggen van Johan Versluis voor de komende 5 jaar. Technisch manager  Peter Drijver heeft, met toestemming van Algemeen Directeur Hans de Zeeuw, dit als één van de speerpunten van de Jeugdopleiding kunnen  realiseren.

Oud 1e elftal speler Johan Versluis, 34 jaar, is momenteel assistent-trainer van het 1e elftal en verzorgt onder leiding van Gérard de Nooijer de trainingen hiervan. Verder is hij hoofdtrainer van Jong FC Dordrecht.  Deze echte Dordtenaar en FC Dordrecht icoon gaat zich full-time bezighouden met de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Dit betekent wel dat hij zijn werk bij het 1e elftal grotendeels moet laten vallen.

Johan wordt eindverantwoordelijk voor het gehele individuele programma van de jeugdopleiding en zal spelers zowel technisch als tactisch begeleiden. Hij gaat linie trainingen opzetten voor verdediging, middenveld en aanval. Johan heeft veel ideeën en zal deze samen met hoofd jeugdopleidingen Ben Kinds gaan uitvoeren.

Verder gaat Johan het Onder 16 team trainen.

Het individuele programma zal in 2018-2019 hoofdzakelijk overdag plaats gaan vinden.

Het werk van Johan zal geïntegreerd worden in het technisch beleidsplan van FC Dordrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.