Jij bepaalt de winnaar van de Bronzen stier

Jij bepaalt samen met de trainers en aanvoerders uit de Jupiler League de ‘Beste Speler’ van de eerste periode in seizoen 2011/2012. Breng jouw stem uit via www.jupilerleague.nl/bronzenstier en maak kans op een kwartaalabonnement voor Voetbal International.

De hoofdtrainers en aanvoerders hebben al een selectie gemaakt van alle spelers in de Jupiler League en hebben gezamenlijk vijf spelers genomineerd voor de bronzen stier in de categorie beste speler.

De genomineerde spelers zijn: Rob van Boekel (FC Eindhoven), Anco Jansen (SC Veendam), Theo Lucius (FC Eindhoven), Kevin Brands (SC Telstar) en Jack Tuyp (FC Volendam).

Per periode in de Jupiler League wordt aan het beste team, de beste speler, de beste trainer, de topscorer én het beste talent de bronzen stier uitgereikt.

Aan het einde van het seizoen wordt er in elke categorie één winnaar gekozen die de Gouden Stier wint. Met Dries Mertens als allereerste winnaar van de Gouden Stier voor beste talent is de gouden stier dé ultieme hoofdprijs aan het einde van het seizoen. Het is dit jaar het vierde seizoen dat deze prijzen vergeven worden.

Vanaf zaterdag 1 oktober 00:01 uur kun je stemmen via www.jupilerleague.nl/bronzenstier en breng je stem uit op de genomineerden! Stemmen kan tot 5 oktober en maak hierbij kans op een kwartaalabonnement op Voetbal International.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.