Jhonny van Beukering stopt bij FC Dordrecht

Gevoel is heel bepalend bij beslissingen. Vooral op basis van het goede gevoel met zijn voormalige trainer Theo Bos besloot Jhonny van Beukering dit seizoen voor FC Dordrecht te kiezen. Op basis van het gevoel met de veranderde situatie van Bos is bij Van Beukering ook de situatie verandert.

Daags na het terugtreden van Theo Bos heeft Jhonny een innemend gesprek met technisch manager Marco Boogers gehad over zijn toekomst in Dordrecht. “Ik vind het heel moeilijk geworden”, bekende Van Beukering openhartig. “Ik ken Theo al zo lang en voor hem wilde ik het doen. Ik denk dat ik nu niet meer het maximale eruit zal kunnen halen. Dat zou niet eerlijk ten opzichte van FC Dordrecht zijn”.

Marco Boogers heeft alle begrip voor de beslissing van zijn spits om van een verdere samenwerking af te zien. “Het was een warm en open gesprek en ik begrijp precies wat hij bedoelt. Jhonny is werkelijk een goed mens die het beste ons voorheeft. Hij is heel eerlijk naar zichzelf en mij geweest. Zijn beslissing is in het belang van FC Dordrecht geweest. Ik heb veel respect voor hem”.

Aanstaande zaterdag bij de wedstrijd tegen Feyenoord komt Jhonny van Beukering afscheid nemen van de spelers.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.