Jeremy Cijntje vertrekt naar Heracles Almelo

Jeremy Cijntje gaat FC Dordrecht verlaten en vervolgt zijn carrière bij Heracles Almelo. Met een driejarig contract krijgt de zelfopgeleide vleugelaanvaller een prachtige kans om zich op eredivisieniveau te presenteren en verder te ontwikkelen.

De Schapekop doorliep vanaf de D-tjes de jeugdopleiding aan de Krommedijk en maakte in 2017 als invaller zijn debuut in het eerste elftal. In de nu al legendarische play-off wedstrijd tegen Cambuur op 5 mei 2018 debuteerde Jeremy in de basis én zorgde hij vlak na rust met de gelijkmaker (1-1) voor de grote ommekeer in de kansloos geachte returnwedstrijd. In totaal speelde hij 45 officiële duels voor FC Dordrecht en scoorde hij 11 goals.

Kijkend naar het technisch beleid van FC Dordrecht is het bijzonder jammer om een “product van onze jeugdopleiding” nu al te zien vertrekken. Wij willen immers graag een selectie opbouwen met veel jongens uit de regio. De transfer naar Heracles Almelo was echter een kans die zowel de Curaçaose Zwijndrechtenaar als FC Dordrecht niet mocht laten liggen.

Wij zijn er trots op Jeremy een Schapekop te mogen noemen en vertrouwen hem veel succes bij Heracles Almelo toe!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.