Jeffrey Rijsdijk verlengt bij FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft het contract van Jeffrey Rijsdijk opengebroken en met één extra jaar verlengd. De nu 24-jarige middenvelder kwam vorig seizoen over van FC Groningen en greep in Dordt zijn kans. Hij groeide uit tot een belangrijke schakel.

Het afgelopen seizoen speelde Jeffrey Rijsdijk 34 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Dordrecht en miste op een haar na de play-offs. Met 8 doelpunten en evenveel assists had hij een opmerkelijk aandeel in de Dordtse productie.

De aanvallende middenvelder is blij met de blijk van waardering en dat uitmondde in een verbeterd en verlengd contract dat hem nu tot de zomer van 2014 aan FC Dordrecht verbindt.

Rijsdijk: “Ik ben FC Dordrecht dankbaar voor de kans die ze me afgelopen jaar hebben gegeven, na het blessureleed bij FC Groningen. Er was deze zomer wel wat interesse, maar om FC Dordrecht nu al weer gelijk te verlaten leek me niet netjes. Natuurlijk heb ik ambities en hoop dat ik de lijn van afgelopen jaar door kan trekken zodat ik in de toekomst alsnog de stap naar de Eredivisie kan maken… en misschien wel met Dordt”.

Marco Boogers is blij dat Rijsdijk nog langer bij Dordt blijft: “Hij is uitgegroeid tot een belangrijke speler voor ons en kan nog verder komen. Het is goed voor FC Dordrecht dat we zo’n voetballer voor langere tijd bij ons kunnen houden”.

Jeffrey Rijsdijk is hoopvol over de toekomst: “Bij vlagen speelden we het afgelopen seizoen echt goed voetbal, fris en aanvallend. Dat past bij mijn speelstijl. Bovendien hadden we een echte vriendengroep die voor een groot deel bij elkaar blijft. Ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.