Informatie thuiswedstrijd Play-Offs

De kaartverkoop van de eerste play-off wedstrijd in het M-Scores Stadion begint voor seizoenkaarthouders zaterdag 11 mei om 17:00 uur. Dit betekent automatisch dat de play-off wedstrijden geen onderdeel uitmaken van de seizoenkaart. Per seizoenkaart kan je drie tickets kopen. De voorrang voor seizoenkaarthouders verloopt maandag 13 mei om 9:00 uur. Vanaf dan geld er een clubkaartverplichting. Clubkaarthouders kunnen dan vanaf maandag 13 mei 09:00 één (1) ticket kopen voor de wedstrijd.

Extra informatie

De prijzen voor tickets voor de play-offs zijn iets anders dan de prijzen in het reguliere seizoen. Zie hieronder een overzicht voor de ticketprijzen.

Lange zijde Oost tribune 25,00
West tribune 20,00 Jeugd t/m 16 en 65+ 14,00
Korte zijde Noord tribune 14,00
Zuid tribune 11,00

(Kaarten met gereduceerd tarief kunnen alleen bij de administratie op de club gekocht worden en dit is alleen mogelijk voor de West tribune.)

Heb je je account nog NIET geverifieerd? Dit is nodig als jij kaarten wil kopen. Op 13 februari heb jij, als je al een account had bij FC Dordrecht, hier bericht van gehad. Moet jij je account nog verifiëren, gebruik dan je huidige account en ga naar https://mijn.fcdordrecht.nl/account-check.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.