Informatie over seizoenkaarten en oefenwedstrijden

Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart?

De seizoenkaarten voor 2023-2024 kunnen na 22-7-2023 opgehaald worden op de administratie op dinsdag, donderdag of vrijdag. Ze komen deze week binnen. Als u heeft gekozen voor verzending dan valt de kaart uiterlijk 31-7-2023 bij u in de bus.

Seizoenkaarthouders/oefenwedstrijden:

  • Seizoenkaarthouders hebben als het goed is al een gratis kaartje online in hun portaal ontvangen voor de oefenwedstrijd tegen Al Nasr (Kijk onder je menu bij “mijn Tickets”) Niet ontvangen? Stuur dan een email naar info@fcdordrecht.nl
  • Seizoenkaarthouders mogen 5-8-2023 ook gratis met hun nieuwe seizoenkaart naar de oefenwedstrijd tegen Feyenoord om 14.30 uur.
  • Zakelijke relaties en sponsoren zien per week hun kaart in het zakelijke portaal klaar staan.
  • Interne seizoenkaarthouders en zakelijke seizoenkaarthouders die gebruik maken van een hardcard kunnen via een email naar info@fcdordrecht.nl hun gratis kaart claimen voor Al Nasr.
  • Voor de wedstrijd tegen Feyenoord kan de nieuwe SCC kaart op de administratie opgehaald worden voor interne kaarthouders en indien gewenst opgestuurd worden voor de zakenrelaties.

 Dordtpaskaarten:

  • Dordtpas houders mogen eenmalig in 2023 naar een wedstrijd naar keuze met een introducee. Laat je kaart scannen op de administratie en ontvang 2 fysieke kaartjes voor de gewenste wedstrijd.

Je kan je kaart met een Dordtpas pas 1 week voor aanvang claimen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.