Informatie over clubcards en uitkaarten

Voor de thuiswedstrijden van FC Dordrecht heeft u een clubkaart nodig om kaarten te kunnen kopen.

Deze clubkaart is er in twee vormen:
1) Een FC Dordrecht seizoenkaart, waarmee u alle thuiswedstrijden in de competitie kunt bekijken en die u kunt gebruiken om kaarten bij te kopen. Aantal per wedstrijd te bepalen.
2) Een FC Dordrecht clubkaart, waarmee u geen toegang heeft tot het stadion maar waarmee u losse tickets voor wedstrijden kunt aanschaffen. Aantal per wedstrijd te bepalen.

Een clubkaart kost 5 euro en is vijf jaar geldig. De FC Dordrecht clubcard is aan te vragen bij de administratie (elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur) . U kunt ook een ClubCard bestellen door dit formulier te downloaden en dit samen met uw ID naar ons te mailen. Dit kan per e-mail naar info@fcdordrecht.nl  of per post: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht.

Clubkaart én seizoenkaart? 
U mag kunt maar één clubkaart bezitten, bij aanvraag van een seizoenkaart of clubkaart van een andere club wordt de aanvraag geweigerd. U kunt dus niet in bezit zijn van een clubkaart van club A (bijvoorbeeld Feyenoord) en een seizoenkaart van club B (bijvoorbeeld FC Dordrecht). U mag wel in bezit zijn van seizoenkaarten van verschillende clubs.

Uitwedstrijden
Voor het bezoeken van uitwedstrijden van FC Dordrecht heeft u een uitkaart nodig. Dit is een persoonsgebonden seizoenkaart waar uw pasfoto door middel van een scansysteem aan is gekoppeld. Je kan de uitkaart alleen aanvragen wanneer je ook een clubkaart of seizoenkaart in bezit hebt.*
Met een FC Dordrecht uitkaart word je in de gelegenheid gesteld om kaarten te kopen voor een uitwedstrijd. De kaart kost 5 euro.

Aanvragen
De FC Dordrecht uitkaart is aan te vragen bij de administratie (elke werkdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur) . U kunt ook een uitkaart bestellen door dit formulier te downloaden en ons toe te sturen. Dit kan per e-mail naar info@fcdordrecht.nl of per post: Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht.

*Seizoenkaart/clubkaartnummer:
Heb je je seizoenkaart/clubkaartnummer (nog) niet bij de hand geen paniek, wanneer je één van de kaarten hebt aangevraagd sta je wel al in ons systeem en hoef je het nummer niet te noteren.

Let op: bij de aanvraag van een uitkaart dient u ook een pasfoto aan te leveren. Dat mag ook digitaal naar info@fcdordrecht o.v.v. je naam en uitkaart.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.