Informatie losse ticketverkoop 2022/2023 en Dordtpas houders

Er is op de wedstrijddag GEEN kassa-verkoop meer bij de ingang van het stadion op de grote parkeerplaats.

Mocht u geen familie of vrienden hebben die voor u online een kaart kunnen bestellen, neemt u dan voor advies tijdig contact op met de administratie via info@fcdordrecht.nl.

Voor de groep die echt geen kaart online kan kopen bieden wij de volgende oplossing. U kunt nog een losse kaart kopen ongeveer 2 weken voor aanvang van de wedstrijd bij de administratie in ons stadion, naast het spelershome. Hier kunt u op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur terecht. Doordeweeks op een wedstrijddag is de kassa tot uiterlijk 16.00 geopend. Daarna is er GEEN losse verkoop meer mogelijk en kunnen hier alleen gereserveerde kaarten nog afgehaald worden voor onze gasten en sponsoren. Geen kassa verkoop op wedstrijd dagen in het weekend.

Dordtpas-houders kunnen op dezelfde dagen en tijden ook op de administratie terecht om hun kaart te verzilveren om naar de wedstrijd te gaan.

U kunt tot aanvang van de wedstrijd nog wel een e-ticket online kopen. U dient zich dan wel eenmalig te registreren. De e-tickets die online worden gekocht hoeft u niet meer uit te printen. U kunt deze ook op uw mobiele telefoon laten zien. De e-tickets staan in uw account onder “Mijn Tickets” rechtsboven in het menu. Wanneer u het ticket niet via een mobiele telefoon kunt laten zien dan dient u het ticket uit te printen. Als het niet lukt om deze kaartjes zelf uit te printen, wacht dan niet tot het laatste moment en laat uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd je kaartje uitprinten bij de administratie in ons stadion.

Tickets kunnen online besteld worden via tickets.fcdordrecht.nl.

Telefonische bereikbaarheidDe administratie kunt u vanaf 1 augustus 2022 op werkdagen bereiken via telefoonnummer 078-6130000 tussen 10.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden kunt u voor al uw vragen een email sturen naar info@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.