Informatie kaartverkoop

Je kunt je kaartje(s) voor de komende wedstrijden online bestellen in onze ticketshop via tickets.fcdordrecht.nl. Er is op de wedstrijddag GEEN kassa-verkoop meer op de grote parkeerplaats.

Let op: wanneer je je kaartje(s) online besteld in onze ticketshop, zorg ervoor dat je je E-ticket(s) uitprint. Deze staan in je account onder “Mijn Tickets” rechtsboven in je menu. Een mobiele/digitale versie van het E-ticket is niet voldoende. Wanneer het je niet lukt om deze kaartjes zelf uit te printen, wacht dan niet tot het laatste moment en laat uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd je kaartje uitprinten bij de administratie in ons stadion.

 

 

Losse ticketverkoop

Voor sommige is het niet mogelijk om een kaart online te bestellen of deze uit te printen. Voor deze groep bieden wij de volgende oplossing aan. 1 week voor aanvang van de wedstrijd kunt u een losse kaart kopen bij de administratie in ons stadion, naast het spelershome. Je kunt hier op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur terecht. Doordeweeks op een wedstrijddag is de kassa een uur langer open tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de wedstrijd. Daarna is er GEEN losse verkoop meer mogelijk en kunnen hier alleen gereserveerde kaarten nog afgehaald worden door onze gasten en sponsoren.

Dordtpas-houders kunnen op dezelfde dagen en tijden ook op de administratie hun kaart verzilveren om naar de wedstrijd te gaan.

 

Risicowedstrijd ADO Den Haag

De wedstrijd tegen ADO Den Haag op 25 maart is een risicowedstrijd, voor deze wedstrijd heb je een seizoenkaart of clubkaartregistratie nodig. Je kan per clubkaartregistratie twee kaarten bestellen en per seizoenkaart kan je ook twee extra kaarten extra bestellen. Als je geen clubcard hebt, kun je die hier aanvragen! Er is geen kaartverkoop voor uitsupporters via onze ticketshop.

 

Resterend programma

Ons resterende programma voor de laatste zes thuiswedstrijden is;

Vrijdag 11 maart 20.00 uur: Jong Ajax

Maandag 14 maart 20.00 uur: Top Oss

Vrijdag 25 maart 21.00 uur: ADO Den Haag

Vrijdag 1 april 20.00 uur: FC Eindhoven

Vrijdag 15 april 20.00 uur: FC Emmen

Vrijdag 29 april 20.00 uur: FC Volendam

 

Met nog zes mooie affiches te gaan, hopen we jullie de komende maanden allemaal weer vaak terug te zien aan De Krommedijk. Tot snel!

Bestel nu je tickets in onze ticketshop!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.