Informatie kaartverkoop PEC Zwolle en uitwedstrijd GA Eagles

Door de promotie en de fraaie zege in Heerenveen is de vraag naar clubcards, uitkaarten, seizoenkaarten en losse kaarten enorm groot. De administratie werkt daarom overuren om alles tijdig te kunnen behandelen. Om ook zoveel mogelijk belletjes, mailtjes of bezoekjes aan de administratie te besparen, volgt hieronder alle informatie met betrekking tot de aankomende wedstrijd(en):

FC Dordrecht – PEC Zwolle, zaterdag 16 augustus 19:45 uur

– Seizoenkaarten zijn uiteraard geldig. Seizoenkaart nog niet ontvangen, dan krijg je bericht van de club over een gratis losse kaart.

– Er is geen clubcardverplichting. Een clubcard is dus niet nodig!

– Losse kaarten zijn te krijgen via de Ticketbox. Dit kan online of via een verkooppunt van Ticketbox
Houdt u er rekening mee dat u hiervoor een toeslag moet betalen (€1,50 per kaart). Maar u heeft dan gegarandeerd een toegangskaart.
Vragen over bestellingen bij Ticketbox graag stellen bij Ticketbox, de club heeft geen inzicht in dat systeem.
Kies bij voorkeur voor het ophalen van de tickets bij de stadionkassa, dit werkt het beste!

– De kassa is zaterdag een uur voor de aftrap geopend voor de kaartverkoop van de nog beschikbare plaatsen.

Go Ahead Eagles – FC Dordrecht, zaterdag 23 augustus 20:45 uur

– Verplichte buscombi, 30 euro voor busreis en toegangskaart.
Bus vertrekt om 18:00 uur vanaf het stadion.

– Inschrijving loopt reeds, dit kan aankomende donderdagavond tussen 20:00 uur en 22:00 uur in het supportershome. Zoals altijd bij Jan van Nieuwenhoven. De inschrijving dient meteen afgerekend te worden. Neem dus contant geld mee.

– Voor het meegaan met uitwedstrijden dient een uitkaart te worden aangevraagd, het formulier hiervoor kan je downloaden op de site van FC Dordrecht of bij Jan direct invullen. Deze uitkaart kost 5 euro die aan de club betaald dient te worden, niet aan Jan.

Wij begrijpen dat deze gang van zaken misschien rommelig en onprofessioneel overkomt, maar wij kunnen jullie verzekeren dat er keihard wordt gewerkt om iedereen te voorzien van de door hem of haar aangevraagde kaart of toegangsbewijs. Wij rekenen dan ook op jullie begrip als ergens iets misgaat of langer duurt dan jullie zijn gewend.

Niet alleen de spelers en de technische staf zullen dit seizoen boven zichzelf moeten uitstijgen, maar zeker ook al het ondersteunend personeel!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.