INFORMATIE KAARTVERKOOP FC DORDRECHT – JONG UTRECHT

Ticketshop
De kaartverkoop voor de wedstrijd FC Dordrecht – Jong Utrecht, die wordt gespeeld op vrijdag  19 augustus om 20:00 is gestart via Ticketshop FC Dordrecht.

Er is op de wedstrijddag geen kassa-verkoop meer bij de ingang van het stadion op de grote parkeerplaats.

Voor de groep die echt geen kaart online kan kopen bieden wij de volgende oplossing. U kunt nog een losse kaart kopen ongeveer een week  voor aanvang van de wedstrijd bij de administratie in ons stadion, naast het spelershome. Hier kunt u op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur terecht. Doordeweeks op een wedstrijddag is de kassa tot uiterlijk 16.00 geopend. Daarna is er geen losse verkoop meer mogelijk en kunnen hier alleen gereserveerde kaarten afgehaald worden voor onze gasten. let op geen kassa verkoop op wedstrijd dagen in het weekend.

Dordtpas-houders kunnen op dezelfde dagen en tijden ook op de administratie terecht om hun kaart te verzilveren om naar de wedstrijd te gaan.

LET op u kunt tot aanvang van de wedstrijd nog wel een e-ticket online kopen of via de QR code die op de borden bij de ingangen getoond worden. U dient zich dan wel eenmalig te registreren.

De e-tickets die online worden gekocht hoeft u niet meer uit te printen. U kunt deze ook op uw mobiele telefoon laten zien. De e-tickets staan in uw account onder “Mijn Tickets” rechtsboven in het menu. Wanneer u het ticket niet via een mobiele telefoon kunt laten zien dan dient u het ticket uit te printen. Als het niet lukt om deze kaartjes zelf uit te printen, wacht dan niet tot het laatste moment en laat uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd je kaartje uitprinten bij de administratie in ons stadion.

Telefonische bereikbaarheidDe administratie kunt u vanaf 1 augustus 2022 op werkdagen bereiken via telefoonnummer 078-6130000 tussen 10.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden kunt u voor al uw vragen een email sturen naar info@fcdordrecht.nl

Tot bij de wedstrijd!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.