Info over kaartverkoop finale play-offs

Door de 3-1 en 2-1 overwinningen op VVV Venlo heeft FC Dordrecht zich geplaatst voor de finale van de play-offs! In deze finale zal Sparta Rotterdam de tegenstander zijn.

Donderdag 15 mei om 18.45 uur: Sparta Rotterdam – FC Dordrecht

Voor de uitwedstrijd tegen Sparta geldt een verplichte buscombi. Maandag 12 mei kan je je inschrijven voor de busreis bij de adminstratie van 14.00 tot 17.30 uur. Bij het inschrijven voor de busreis dien je je te legitimeren, dus zorg dat je je ID, paspoort of rijbewijs bij je hebt.

Zondag 18 mei om 14.30 uur: FC Dordrecht – Sparta Rotterdam

Maandag 12 mei om 11.00 uur start de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Sparta bij de administatie van FC Dordrecht. Er kunnen maximaal 2 kaarten per persoon worden gekocht. Bij het kopen van je kaartje dien je je te legitimeren, dus neem je ID, paspoort of rijbewijs mee! Als je kaarten haalt voor anderen is een kopie van de legitimatie toegestaan.

Update 13-5-2014: De wedstrijd tussen FC Dordrecht en Sparta is inmiddels uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar!

Voor Spartanen geldt dat zij alleen naar Dordrecht kunnen afreizen met een buscombi. Het is niet mogelijk om een kaartje te kopen voor het uitvak op de wedstrijddag.

Extra informatie

Er zal voor de wedstrijden tegen Sparta geen online verkoop plaatsvinden. Ook worden er geen kaarten verkocht bij de voorverkoopadressen!

Let op: Bij het kopen van je kaartje dien je je te legitimeren

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.