In ‘the winning mood’ richting N.E.C.

Morgenmiddag 14:00 uur staat de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. FC Dordrecht treft in N.E.C. een ploeg in vorm. De Nijmegenaren zijn de laatste tien (!) wedstrijden ongeslagen.

Onder leiding van Ben Kinds heeft de ploeg in korte tijd goede resultaten behaald. Met Jan Zoutman aan het roer gaat de ploeg verder borduren op dit succes. Dus zelfs tegen een ploeg als N.E.C. is in de huidige vorm alles mogelijk. Vorig jaar wisten onze Schapekoppen te verrassen door met 2-0 te winnen. Een eigen doelpunt van Van de Looi en een vrije trap van Dwayne Green maakten het verschil.

N.E.C. speelde de afgelopen speelronde 2-2 tegen FC Eindhoven. In deze wedstrijd deed ook ex-Schapekop Javier Vet mee. De middenvelder speelde één jaar in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Momenteel staat N.E.C. op de 4e plek. FC Dordrecht heeft door de overwinning op NAC de rode lantaarn overgedragen aan MVV. Op dit moment vinden we onszelf terug op de 18e plek.

De Schapekoppen hebben laten zien dat ze tegen de grote ploegen kunnen meedoen om de punten. Voor Jan Zoutman is dit zijn debuut als trainer van FC Dordrecht en laten we hopen dat wij 2020 net als de afgelopen twee wedstrijden winnend afsluiten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.