In memoriam Paul Beyersbergen

FC Dordrecht heeft dinsdagochtend 2 februari door een noodlottig ongeval afscheid moeten nemen van Paul Beyersbergen.
Niet voor iedereen was Paul een bekend gezicht bij de club op de Krommedijk.
Door de vriendschap met Marco Boogers was de directeur van Brink Groep, het in bouw en vastgoed gespecialiseerde adviesbureau, betrokken geraakt bij de club.
Hij verkoos een plek op de achtergrond waar hij zich onder andere bezig hield met de stadionplannen van de club. Geen onbekend terrein van de ‘selfmade’ zakenman.
Bij ADO Den Haag, waar hij tot vorig jaar actief was, had hij veel tijd energie gestoken in de totstandkoming van het nieuwe onderkomen van de club.
Nadat de club in financiële moeilijkheden terecht kwam, hielp hij samen met Mark van der Kallen de club er weer bovenop.
Vorig jaar verkocht hij zijn aandelen van ADO Den Haag aan het Chinese United Vansen. Omdat hij het volgens eigen zeggen ‘niet kon laten ‘ stak hij zijn overgebleven tijd voornamelijk in FC Dordrecht.
Zo adviseerde Beyersbergen op bouwkundig gebied bij de plannen voor een nieuw stadion maar hij werkte ook samen met voormalig voorzitter en KNVB bestuurslid, Gerard Bouwer, aan een plan van aanpak voor een nieuwe organisatiestructuur binnen FC Dordrecht. In de plannen voor de nieuwe deze structuur van de club, was Beyersbergen één van de mogelijke belangrijke krachten.

Hij was niet alleen zakelijk maar ook emotioneel betrokken bij het voetbal. Als liefhebber van ‘het spelletje’ bezocht hij zowel de uit- als thuiswedstrijden van de Schapenkoppen.
Paul zal gemist worden bij de club, we zijn dankbaar dat we van zijn kennis, vriendschap en humor hebben mogen genieten.
Wij wensen zijn vrouw Ella, dochter Nikki en al zijn vrienden en familie heel veel sterkte om het verlies van Paul te kunnen dragen.

Foto: Erwin Spek
Paul Beyersbergen( tweede van links) geflankeerd door Marco Boogers, Cees van der Poel, Theo Singerling en Dick Schalenkamp sr.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.