“Ik verwacht een interessante wedstrijd”

Vooruitlopend op het treffen in Friesland, blikte hoofdtrainer Ernie Brandts nog even terug op de verloren wedstrijd in eigen huis tegen Vitesse: “We moesten de ploeg even bij elkaar rapen, maar er was en is geen reden tot paniek. Met onze speelstijl weten we dat we een keer tegen zo’n uitslag aan kunnen lopen. We hebben die wedstrijd goed geanalyseerd en deze week wel de nadruk gelegd op scherper beginnen. Dat was een probleem tegen Vitesse, toen begonnen we veel te slap. Verder was het een normale week. We hebben scherp en met veel plezier getraind en zijn donderdag met elkaar de binnenstad in geweest om te lunchen.”
Funso King-Ojo heeft de hele week apart van de groep getraind. Hij volgt zijn eigen revalidatieschema en richt zich op de wedstrijd tegen FC Utrecht. Naast Ojo is ook de langdurig geblesseerde Giovanni Korte niet inzetbaar. Verder is de selectie van de Schapenkoppen compleet.
Volgens Brandts is Cambuur een lastige ploeg: “Cambuur is fysiek sterk. Ze hebben een goed middenveld, dat goed door beweegt. Ik vind het centrum ook sterk. Thuis zetten ze bovendien veel druk. Voor ons maakt het niet uit of we thuis of uit spelen. Wij proberen altijd ons eigen spel te spelen. Ik verwacht een interessante wedstrijd.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.