”Ik heb de pest erin”

”Ik heb de pest erin. Ongelofelijk dat we verloren hebben gisteren. We hebben Volendam (met name) na rust zo onder druk gezet en toch lukte het niet.” Dat waren de eerste woorden van Technisch manager Marco Boogers in zijn contact met de internet redactie van deze website.

Voor het duel met FC Eindhoven, a.s. zaterdag, is de volledige selectie fit. Lopes viel gisteren nog licht geblesseerd uit, maar zal a.s. zaterdag gewoon kunnen voetballen. Ook Guy Ramos zal zaterdag weer bij de wedstrijdselectie zitten. Hij komt terug van een schorsing. Didi Longuet en Johan Versluis trainen weer volledig met de groep en zijn 100% fit.

Zaterdag moet er gewonnen worden, verteld Boogers. We kunnen zowel voor de ranglijst als voor de 2e periode goede zaken doen. ”We staan maar 4 punten achter op de nummer 6.” FC Dordrecht kan de komende weken de eerste stappen zetten richting de na-competitie. De groep is er klaar voor! De selectie is gemotiveerd en brengen elkaar naar een hoger plan.

Ook voor FC Eindhoven is het duel met Dordrecht van belang. De ploeg uit de lichtstad draait mee in het linkerrijtje en wil daar uiteraard blijven staan. Voor de bezoekers zaterdag kan het dus een hele leuke wedstrijd worden.

De wedstrijd zaterdag tegen FC Eindhoven begint om 19.30 uur. De kassa’s van het stadion openen al om 18.00 uur. De selectie en technische staf hoopt op veel steun vanaf de tribune. Dus kom zaterdag naar het GN Bouw stadion en sta achter FC Dordrecht!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.