Hulst vertrekt, Veldwijk komt

FC Dordrecht heeft zich versterkt met Lars Veldwijk. Veldwijk wordt gehuurd van FC Utrecht. Veldwijk speelde dit seizoen in vijf Eredivisiewedstrijden van FC Utrecht mee. Hierin kwam hij niet tot scoren.

“Lars is een talentvolle aanvaller, die veel aan spelen moet toekomen om de volgende stap in zijn ontwikkeling te kunnen zetten”, zegt Hoofdscout Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Bij FC Dordrecht krijgt hij de kans om wedstrijden in de Jupiler League te spelen. Hij mag op dat niveau laten zien dat hij er na het seizoen klaar voor is om aan te sluiten bij het eerste van FC Utrecht.” FC Utrecht nam Lars Veldwijk na het seizoen 2010/2011 over van FC Volendam. In het vissersdorp kwam hij tot twee invalbeurten.

Santy Hulst zal FC Dordrecht verlaten. De middenvelder vertrekt naar De Graafschap waar hij voor 3 seizoenen tekent. Santy had bij FC Dordrecht nog een contract tot de zomer van 2013 en had een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. De Graafschap is bereidt deze transfersom aan FC Dordrecht te betalen.

”We vinden jammer dat Santy vertrekt, maar gunnen hem deze transfer. Daarnaast is het goed voor een club als FC Dordrecht om op deze wijze inkomsten te krijgen. We wensen Santy veel succes bij de ‘Superboeren’. Aldus technisch manager Marco Boogers.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.