Hotel De Elderschans Aardenburg nieuwe rugpartner voor volgend seizoen

Vanaf volgend seizoen wordt Hotel De Elderschans rugpartner van FC Dordrecht. Het hotel gevestigd in het Zeeuws-Vlaamse Aardenburg, een dorp gelegen naast de toeristische trekpleister Sluis krijgt een positie onder het rugnummer. Het neemt daarmee de positie over van Keukenwarenhuis.nl, die verplaatst naar de positie boven het rugnummer.

Hotel De Elderschans tekende vandaag een verbintenis voor twee jaar. Als official business- en shirtpartner van FC Dordrecht zal Hotel De Elderschans, naast de naamsvermelding op de voetbalkleding van de selectie en het beloftenteam, ook prominent in beeld komen op de LED boarding, vaste TV boarding en andere clubuitingen.

Daarnaast biedt de heer Azimi, directeur van Hotel De Elderschans, een bonus ter beschikking voor FC Dordrecht. Als FC Dordrecht promoveert naar de Eredivisie, schenkt hij de club een bedrag van € 110.000.

Hotel de Elderschans (grootste hotel van provincie Zeeland; 40.000 m2) is gelegen op de Elderschans. Hotel de Elderschans is het beste all-inclusive hotel van Nederland in 2016, dat ook nog eens uitgeroepen is door Zoover alszijnde het populairste hotel van Nederland. Voor meer informatie, ga naar www.elderschans.nl.

Foto: Erwin Spek Fotografie

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.