Hoe dichter bij Dordt, hoe veiliger het wordt!

In november 2018 heeft FC Dordrecht samen met wethouder verkeer Rik van der Linden het convenant ‘Bob in de sportkantine’ ondertekend. Deze campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Ook dit jaar wil FC Dordrecht weer haar maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken en deze campagne ondersteunen. Wij hopen dat onze supporters na de wedstrijd weer veilig thuis komen zonder ongelukken. 

FC Dordrecht wilt met deze campagne niet alleen de supporters bereiken. Ook wilt FC Dordrecht de spelers, staf en ander personeel attenderen op de gevaren van alcohol en het gebruik van een mobiele telefoon in het verkeer. 

Wethouder Rik van der Linden: ‘Ik vind deze campagne belangrijk omdat het bezoekers in de derde helft aanspoort om met elkaar af te spreken wie de Bob is. We willen dat iedereen veilig thuis komt en als wethouder maak ik een punt van 0 verkeersslachtoffers’.

We hopen jullie vrijdag te zien bij FC Dordrecht – NEC. Denk aan uw veiligheid en aan die van anderen. Op deze manier dragen we allemaal ons steentje bij in het verkeer.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.