Het veld op met de Businessclub!

FC Dordrecht is donderdag 3 februari weer begonnen met trainen met de Businessclub. In deze training, verzorgd door Leon Vlemmings, kwamen leden van de Businessclub samen om te sporten en even het werk links te laten liggen voordat zij aan hun drukke werkdag beginnen. Vandaag op 10 februari was de tweede training.

 

De Businessclub training vindt elke donderdagochtend plaats op het trainingscomplex van FC Dordrecht van 7:00 tot 8:00 uur. Vanaf 6:30 uur is de club open voor leden om zich om te kleden. De spelers van het Businessclubteam waren super enthousiast en fanatiek om aan de training te beginnen. Daarnaast werd er ook samen ontbeten in Brasserie de Schaapskooi. Het complete programma zorgt dus voor een gezonde en energieke start van de dag!

 

Het team bestaat op het moment uit veertien spelers en op het moment wordt er alleen voetbal gespeeld. Maar wij willen uitbreiden! Wij willen de beste en meest actieve Businessclub van de Keuken Kampioen Divisie zijn. Daarom willen wij een grotere selectie en ook andere sporten beoefenen. We willen niet alleen op donderdag trainen en niet alleen voetballen. Wij willen een sportieve en energieke rol spelen in het leven van onze Businessclubleden. Wilt u meedoen met een training of heeft u ideeën welke sporten we nog kunnen beoefenen? Neem dan contact op met Commercie@fcdordrecht.nl. We zien u graag terug op het veld!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.