Het is bijna zover

Het aftellen is begonnen. Het eerste fluitsignaal voor de aftrap van de competitie zal niet lang meer op zich laten wachten. De spanning stijgt, de verwachtingen nemen toe. Iedereen heeft er zin in. In aanvulling op de informatie van gisteren (“We mogen weer naar het stadion”) nog een paar toevoegingen.

Businessclubkaarten
Nog niet alle sponsoren hebben hun kaarten aangevraagd. Net als vorig jaar gaat dit via een emailtje naar info@fcdordrecht.nl. (Binnenkort ontvangen de Businessclubleden bericht hoe dit verder via een app geregeld gaat worden.)

Seizoenkaarten
Er zijn nog een aantal seizoenkaarthouders die hun nieuwe jaarkaart nog niet hebben opgehaald. Zij kunnen daarvoor tot aan de wedstrijd terecht bij het loket van de administratie. We willen de eerste wedstrijd gelijk met z’n allen van start gaan.

Corona Check App
Vergeet de Corona Check App niet. Afspraak maken via www.testenvoortoegang.nl en voor het gemak, er is een testlocatie in het stadion.

Fietsers
De ingang via de Krommedijk is i.v.m. de coronamaatregelen en werkzaamheden aan de parkeerplaats niet meer toegankelijk voor fietsers en brommers. Zij dienen via de hoofdingang aan de Reeweg (grote parkeerplaats) naar het stadion te komen.

Spelershome
Ten gevolge van de coronamaatregelen blijft het Spelershome niet toegankelijk voor bezoekers. Deze is uitsluitend bestemd voor spelers en familie met toegangskaart.

Kidsclub
We mogen dan wel weer naar het stadion, maar de huidige situatie met Corona beperkt nog wel de activiteiten. Zolang de maatregelen van kracht zijn, is er geen line-up en vlaggenparade van De Lammetjes.

Voorprogramma
Door de inzet van Jeroen van der Sluis er is toch een voorprogramma voor de sfeer in het stadion. Zowel voor de wedstrijd als in de rust zal een DJ voor de juiste atmosfeer zorgen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.