Het Grote FC Dordrecht Gala 2022 wederom een groot succes!

Tegen het decor van het prachtige Dordrechtse Museum organiseerde FC Dordrecht afgelopen donderdagavond voor de vijfde keer Het Grote FC Dordrecht Gala. Dit jaar speciaal in het teken van het 50-jarig bestaan. Met 15 goed gevulde tafels en een avond vol muzikaal entertainment werd er samen met de gasten een recordbedrag opgehaald ten goede van de jeugdopleiding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze gasten werden ontvangen door Butler James en konden daarna even terug in de tijd. Aan de wand bij de entree was de hele muur behangen met oude archiefbeelden uit de afgelopen 50 jaar van FC Dordrecht. Van Johan Cruijff tot beelden van de promotie in 2014.

Met een goed glas champagne werd de avond gestart. Onze partner GASSAN had in elk glas champagne een diamantje gestopt, maar slechts in één glas zat een echte diamant. Onze gasten konden na het leegdrinken van het glas champagne hun diamantje laten taxeren door de taxateurs van GASSAN. Op het einde van de avond werd bekend gemaakt welke genodigde de gelukkige eigenaar was van de echte diamant.

 

 

 

 

 

 

Na de binnenkomst was het tijd om plaats te nemen aan de tafels met live achtergrond muziek van Maarten Teekens. Na het voorgerecht startte de loterij, waarbij met veel spanning gekeken werd naar het podium waar prijs na prijs werd uitgereikt.

De Basily Band maakte vervolgens hun opwachting, terwijl de genodigden tussen de gerechten door alle tijd hadden om een drankje te drinken en bij te praten met elkaar. Nadat het hoofdgerecht geserveerd was werd er bij verschillende tafels al een blik geworpen op het veilingboekje, waarin alle veilig-items stonden beschreven. Een spannende veiling volgde, waarbij veel geld is opgehaald voor de club. Het is geweldig dat er zoveel mooie prijzen voor de loterij en veiling zijn gesponsord. Er is over de avond een aanzienlijk bedrag opgehaald, waarbij een groot gedeelte naar de jeugdafdeling gaat. Hiervoor willen wij uiteraard alle aanwezigen enorm bedanken. Ook de muziek was deze avond op en top geregeld door Iventors. De avond werd afgesloten met een optreden van de OMG Coverband in de wijnbar.

 

 

 

 

 

 

FC Dordrecht bedankt verder: De Vraagbaak Groep, Business Netwerk Drechtsteden, Bouwteam Drechtsteden, AA Lease, Dubbelsteyn, YasBouw, Sporttz, Advocatenkantoor Sarier, De Bruyn Intergips, Veneco, 078 Media, Merwede Consultancy, Gebr. Kloens en alle gasten voor hun aanwezigheid, generositeit en bovenal de feestelijke sfeer die Het Grote FC Dordrecht Gala 2022 tot een voor herhaling vatbaar succes gemaakt hebben.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.