Het FC Dordrecht Gala 2024 groots succes

 

Op de sfeervolle locatie van de Heeren van Ambacht vond afgelopen donderdag het jaarlijkse FC Dordrecht Gala plaats, een avond waar elegantie en gemeenschapsgevoel elkaar ontmoeten. De gasten werden op deze prachtige avond ontvangen met de melodieuze klanken van Mikki van Wijk, waarmee de toon van de avond direct gezet was. Bij binnenkomst konden de gasten genieten van een welkomstdrankje terwijl de ruimte gevuld werd met de stem van onze directeur, Hans de Zeeuw, die de avond officieel opende.

Na het voorgerecht, dat met zorg was bereid, begon de loterij waarbij talloze gasten enthousiast meededen om kans te maken op de schitterende prijzen die beschikbaar waren gesteld door onze gewaardeerde partners. Terwijl de avond vorderde, zorgde zanger Wim Dalmee voor een muzikale reis. Dit leidde ons naar het hoofdgerecht, waarna de veiling van start ging. Onder leiding van Hans de Zeeuw werden exclusieve items geveild, wat bijdroeg aan de opwindende sfeer.

Het diner werd afgesloten met een heerlijk dessert, waarna de climax van de avond plaatsvond: de live uitreiking van de grootste loterijprijzen op het podium. Het evenement werd afgesloten met de bekendmaking van het indrukwekkende bedrag van 96.500 euro dat opgehaald was voor de Riwal Football Academy. De avond was niet alleen een showcase van gemeenschapszin en ondersteuning, maar ook een avond waarbij we dankbaarheid uitspreken naar al onze sponsoren en partners: De Heeren, Gassan, Bouwteam Drechtsteden, Zpress, Elsco, Ames, AA- lease, Mourik, Maat transport, Yasbouw, De vraagbaak groep, Q4U, Sporttz, HWS, BonBon catering, Rick Molenaar, Azerion, Business Netwerk Drechtsteden, Riwal Football Academy.

We kijken nu al uit naar het volgende gala, met de zekerheid dat het weer een avond wordt om niet te vergeten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.