Heeren Lounge in Matchoholic Stadion

De Businessclub van FC Dordrecht heeft een nieuwe naam. Vanaf nu ontvangt de club haar gasten in de “Heeren Lounge”. En laat niemand zich hierdoor misleiden: ook dames zijn van harte welkom.
Marcel Baanen is de grote man achter deze nieuwe naamgeving. Met zijn cateringbedrijf Bon Bon catering en events is Baanen al jaren verbonden aan FC Dordrecht. De wedstrijddiners in de Brasserie bijvoorbeeld komen uit de Bon Bon keuken in Alblasserdam. “Ik voel me thuis bij deze club”, zegt Marcel met een trotse blik in zijn ogen. “De businessclub is echt een prachtige locatie én een geweldige ontmoetingsplek. Ik vind het hartstikke mooi dat ik daar nu mijn naam aan kan verbinden. Op deze manier bereik ik ook in één keer een groot regionaal zakelijk netwerk”.
Soufiane Haddad, het commerciële brein achter tal van nieuwe ontwikkelingen op de Krommedijk, is uiteraard zeer in zijn nopjes over de samenwerking met Marcel Baanen: “We zijn enorm blij met het vertrouwen van Marcel en de dingen die we samen willen gaan doen. Met deze hospitality partner uit de regio hebben we een natuurlijke match omdat bij de verschillende restaurants van de Heeren het gevoel ontstaat van thuis komen. Dit gevoel proberen wij in onze lounge ook te creëren”.
De Heeren Horeca Group
De restaurants van de Heeren groep zijn een ontmoetingsplek, een plek waar mensen samen komen. Heerlijk genieten met familie of vrienden en zeker ook met zakelijke relaties. Door de jarenlange ervaring zijn de restaurants gespecialiseerd is het verwennen van de gast.
Vol trots kunnen wij melden dat de ‘Heeren Groep’ aan het uitbreiden is. In 2002 opende het eerste restaurant zijn deuren, brasserie ‘Heeren van Slydregt’ aan de stationsweg in Sliedrecht. Een paar jaar later werd een tweede locatie een feit. De ‘Heeren van Ambacht’ verwelkomde in 2011 aan de Dorpsstraat haar eerste gasten. Met een grote passie voor de horeca breidde Marcel Baanen zijn keten verder uit. In het voorjaar van 2021 ging de derde brasserie ‘Heeren aan de Lek’ in Groot Ammers vrolijk van start.
Daar bleef het niet bij. In datzelfde jaar kon ook een vierde locatie worden geopend, ‘Heeren aan de Haven’ in Streefkerk. En nu is de ‘Heeren Lounge’ in het stadion van FC Dordrecht daar ook aan toegevoegd.

Meer weten over de Heeren Horeca Group? Bezoek de websites;

https:// www.heerenhorecagroep.nl/
https://www.heerenaandehaven.nl/
https:// www.heerenvanambacht.nl/
https://www.heerenaandelek.nl/
https:// www.heerenvanslydregt.nl/

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.