Harry van den Ham weg bij FC Dordrecht

Harry van den Ham heeft tegen Emmen voor het laatst op de bank bij FC Dordrecht gezeten. De interim-oefenmeester heeft moeten besluiten het trainerschap aan de Krommedijk op te geven omdat hij dat niet langer kon combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf.

Dit nieuws werd direct na afloop van de wedstrijd tegen Emmen bekend gemaakt.

Van den Ham aanvaarde kort voor aanvang van de competitie de zware taak om de zieke Theo Bos te vervangen. De Utrechtse oefenmeester wilde die taak op zich nemen voor de club waar hij voorheen zowel als speler als trainer een goede tijd had gehad.

Beide partijen erkenden vooraf de beperkingen van de beschikbaarheid, maar wilden alle twee dat het project zou slagen. De stand op de ranglijst bewijst het gelijk van club en trainer, maar onzichtbaar voor de buitenwereld was daar ook continue de tijdsdruk vanwege de andere werkzaamheden. Uiteindelijk heeft dit tot deze moeilijke beslissing geleid.

Harry van den Ham: “Och, dit was misschien wel de moeilijkste beslissing uit mijn loopbaan. Dordrecht heeft een speciale plaats bij mij en wij zijn op de goede weg. Deze groep heeft zoveel mogelijkheden en ik voel me hier thuis, maar uiteindelijk moet ik toch een keuze maken. Dit was niet vol te houden”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.