Hans de Zeeuw nieuwe directeur FC Dordrecht

FC Dordrecht heeft per 1 november een nieuwe directeur. Hans de Zeeuw, onder andere oprichter van Hagero en eigenaar van Business Netwerk Rijnmond, is al een aantal jaren actief als sponsor bij FC Dordrecht en dus een bekend gezicht op de Krommedijk.
De Zeeuw neemt het stokje over van Cees van der Poel, die na het vertrek van Ad Heijsman zeven maanden als ad interim directeur aan het roer heeft gestaan.
Van der Poel: ,,We zijn blij dat we een directeur hebben gevonden met affiniteit voor FC Dordrecht en daarnaast een groot netwerk heeft om de club te laten doorgroeien.”
Voor de ad interim directeur van der Poel betekent het niet meteen een afscheid van de Schapenkoppen: ,,Natuurlijk blijft FC Dordrecht mijn club maar ik moet aankijken of ik eventuele werkzaamheden ook kan combineren met mijn winkels, de afgelopen maanden waren wat dat betreft vrij intensief.”

Hans de Zeeuw kijkt ernaar uit om aan zijn nieuwe functie te beginnen: ,,Er is een mooie basis gelegd om in te stappen en ik zie mogelijkheden om hier met name commercieel door te pakken.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.