Handtekeningenactie

Op de website www.petitiesonline.nl zijn de supporters een handtekeningenactie begonnen om hun mening kracht bij te zetten en de club te ondersteunen.

Op deze site staat:
“Nadat eerder deze week via Marco Timmers van Voetbal International naar buiten kwam dat FC Dordrecht er niet goed voor staat, is er een aantal supporters van onze FC dit initiatief begonnen. Een nieuwe locatie vinden voor een stadion wordt al jaren moeilijk gemaakt door de Gemeente Dordrecht. Nu ook bekend is geworden dat de club geen hypotheek kan krijgen voor een eventuele renovatie van het huidige onderkomen, lijkt het voor de FC gedaan.

Er ligt een nieuw plan op tafel, het zogenaamde “Plan 4”, wanneer dit niet goedgekeurd wordt door de gemeente lijkt het gedaan met onze trots!

Wij hopen als trouwe supporters op uw hulp om FC Dordrecht te behouden voor onze mooie stad! Wij willen door middel van handtekeningen laten zien aan de stad en aan de gemeente dat FC Dordrecht een grote aanwinst is voor ons allemaal! De gemeente kan deze club niet uit haar stad laten verdwijnen!”

Ter toelichting: De onmogelijkheid om hypotheek te geven voor de huidige opstallen komt voort uit het feit dat de grond aan de Krommedijk in erfpacht is. Deze is dus is dus van de gemeente en niet van FC Dordrecht. De gemeente is ook niet voornemens deze te verkopen. En zonder eigen grond geen hypotheek.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.