Halverwege nog 0-0

In de wedstrijd tegen AGOVV is bij rust nog niet gescoord, beide teams zijn met nul tegen nul richting thee gegaan. Een warme opkikker op deze koude decemberavond waarin nog niet te juichen is geweest.

Bij FC Dordrecht keerde aanvoerder Rogier Molhoek terug in de basisopstelling in plaats van de geschorste Amevor. Roderick Gielisse (op rechtsback) en Marvin Peersman (aan de linkerkant) hadden de plaatsen van Fortes en Samoender overgenomen. Voor de rest speelde Dordt in de vertrouwde formatie.

Vlak voor de aftrap zei Harry van den Ham: “Met deze selectie is vervanging geen verzwakking”. Dat bleek ook wel. Conform opdracht pakte FC Dordrecht de tegenstander beet en ging op jacht naar de openingstreffer. Binnen drie minuten was dat bijna zover, maar Moussa Kalisse kon net niet succesvol afwerken.

Aan de overkant was AGOVV via de counter één maar gevaarlijk, maar voor de rest speelde het grootste deel van het spel zich in het eerste half uur op de helft van de tegenstander. In die periode verwierf Dordrecht zich vijf mogelijkheden en/of kansen, maar deze waren nog niet aan de thuisclub besteed.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.