Hahn wint op vrije dag

Terwijl de selectie van FC Dordrecht deze donderdag vrijaf had gekregen, won doelman Warner Hahn ver weg in Georgië het kwalificatieduel met Jong Oranje vrij eenvoudig met 0-6. Voor de derde opeenvolgende maal hield de Dordtse sluitpost voor het Nederlands Elftal de nul.

Komende maandag speelt Hahn in Deventer een oefeninterland tegen Oostenrijk. Een uurtje verderop richting het oosten beginnen zijn ploeggenoten bijna aansluitend in de Grolsch Veste het competitietreffen met Jong FC Twente. In de aanloop naar de ontmoeting in Enschede zal de selectie van Harry van den Ham het komend weekend op het trainingsveld verschijnen.

Met de terugkeer van de weer zo goed als hersteld Josimar Lima en de weer schorsingsvrije Yoëll van Nieff komt Van den Ham ruim in de keuzes te zitten voor het basiselftal.

De supporters die maandag in de gelegenheid zijn de verre reis naar Twente te ondernemen, mogen de wedstrijd met eigen vervoer bezoeken. De beschikbare kaarten voor het uitvak zijn echter gemaximeerd tot 100 en zijn uitsluitend in Dordrecht verkrijgbaar.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.