Gratis kennismaken met meidenvoetbal in de herfstvakantie

Op woensdag 19 oktober, ín de herfstvakantie, wordt in het stadion van FC Dordrecht de Vriendinnenvoetbaldag georganiseerd. Met deze dag willen de negen samenwerkende voetbalverenigingen zoveel mogelijk Dordtse meiden op een leuke en gezellige manier kennis laten maken met meidenvoetbal. Deelneemsters kunnen rekenen op een dag vol actie, fun en meidendingen én de kans om een sterspeelster te ontmoeten uit het vrouwenvoetbal!

SC Emma, SC OMC, RCD, VV Wieldrecht, VV Dubbeldam, GSC/ODS, SV Oranje Wit, EBOH en VV DFC hebben de krachten gebundeld en organiseren met ondersteuning van Sportbedrijf Dordrecht deze sportieve middag. Alle Dordtse meiden van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om kennis te komen maken met het meidenvoetbal in Dordrecht. De meiden die al actief zijn bij één van de verenigingen zijn natuurlijk ook van harte welkom om een balletje te komen trappen.Deelname aan de Vriendinnenvoetbaldag is gratis. Inschrijven kan individueel, maar het zou natuurlijk extra leuk zijn als iedereen een vriendin, zusje, nichtje, buurmeisje en/of teamgenootje meeneemt!

Programma
14:15 – 14:30 uur                             Inloop
14:30 – 15:15 uur                             Eerste helft
15:15 – 15:30 uur                             Rust
15:30 – 16:15 uur                             Tweede helft
16:15 – 16:30 uur                             Derde helft (afsluiting)

Tijdens de voetbalmiddag wordt informatie uitgedeeld over de voetbalverenigingen in Dordrecht, zodat meiden weten waar ze na deze dag terecht kunnen. Enthousiaste deelnemers kunnen dan  vrijblijvend nader kennismaken met de club naar keuze en hun ‘voetballoopbaan’ vervolgen.

Klik hier voor nadere informatie en inschrijving!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.