Geslaagde Open Dag

Duizenden mensen waren zaterdagmiddag op de Open Dag van FC Dordrecht afgekomen. Generaties FC Dordrecht supporters vermaakten zich met de vele activiteiten die werden georganiseerd om jong en oud te vermaken.

Men kon onder andere een kijkje nemen in de spelersbus, op de foto met het spelersteam, straatvoetballen, springen op het luchtkussen, gaatje trappen op het veld en allerhande FC Dordrecht spullen aanschaffen.
De spelers werden naar grote hoogte gebracht middels de hoogwerkers van Riwal en met luid applaus begroet door het publiek. Na de presentatie stonden de supporters in de rij om van alle spelers een handtekening te scoren op de uitgedeelde elftalposters.

De Open Dag werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen VVV- Venlo.
FC Dordrecht startte de eerste helft niet al te best en kwam met 1-0 achter door een prachtige stiftbal van Dyon Gijzen. In de tweede helft was FC Dordrecht de bovenliggende partij maar wist niet te voorkomen dat de Limburgers de 2-0 (Khalouta) wisten te scoren. Ondanks de vele kansen van FC Dordrecht wist alleen William Troost – Ekong doelman Mäenpää te passeren. Het verlies van 2-1 was een klein smetje op de verder zeer geslaagde Open Dag.

We danken iedereen die een steentje heeft bijgedragen in de organisatie en uiteraard alle supporters die aanwezig waren.
Tot ziens op de Krommedijk!

Scoreverloop:
Dyon Gijzen (18) 0-1
Aziz Khalouta (61)0-2
William Troost- Ekong (83) 2-1

Opstellingen
FC Dordrecht: Kurto, Fortes, Haddad , Troost- Ekong, Peersman, Overeem (de Wit), Meulens (Hamdaoui) , Gosens, Lieder, Ojo, Korte ( Pisas)
VVV-Venlo: Mäenpää, Promes, Balkenstein, Fleuren, Khalouta, Nwofor, Wolters, Kruijsen, Gijzen, Donkers, Altheer.

Foto’s: Erwin Spek

De foto’s van de Open Dag vindt u op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/fcdordrechtfanpage

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.