Geslaagde kick-off OldStars walking football

Afgelopen zondag stond de kick-off OldStars walking football op het programma. In de Businessruimte werden de gasten ontvangen. Nadat MVO manager Jordy Valkestijn en coördinator Ouderenfonds Koen de Jong allen welkom hebben geheten stond de demonstratiewedstrijd op het programma. Het Oldstars walking football team van ASWH was aanwezig en het toekomstige team van GSC/ODS. Na een goede warming-up en de uitleg van de spelregels kon de wedstrijd beginnen. Margret Stolk van de Senioren Partij verrichte de aftrap. Tijdens deze wedstrijd bleek nogmaals hoe mooi project dit is.

Na afloop van de Kick-off heeft er een loterij plaatsgevonden. Er is een heel mooi bedrag opgehaald. De opbrengsten komen geheel ten goede van het Ouderenfonds.

RTV Dordrecht, AD Dordtenaar, Radio Rijnmond en Dordt Centraal waren aanwezig om hier extra aandacht aan te geven. Tevens zijn we erg blij met de steun van de lokale politiek en de aanwezigheid van verschillende amateurverenigingen.

Heeft u interesse om deel te nemen aan het Oldstars walking football team van FC Dordrecht of wilt u simpelweg meer informatie omtrent dit project? Dan kunt u contact opnemen met Jordy Valkestijn (jordy.valkestijn@fcdordrecht.nl)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.