Geslaagde avond

Veel supporters stonden al ruim voor achten bij de deur van de Rabo Lounge, zoals de businessclub in het stadion heet. Ze hadden zin in het feestje dat speciaal voor hen was georganiseerd.

Op het podium hingen de voetbalsouvenirs die door een (oud) spelers ter beschikking waren gesteld. Het vormde een mooi decor: shirts van Marcel van der Net uit zijn DS’79 tijd, een Deens keepershirt van Benny Gall, het clubkostuum van Gert Kruys, het trainingspak van Rachid el Khalifi om maar wat trofeeën te noemen.

Oud Dordrecht-speler Mark de Vries maakte zelfs persoonlijk zijn opwachting en had een uniek item voor de veiling meegenomen. In zijn Dordtse periode had hij nimmer een shirt mogen (of kunnen) bemachtigen, het werd er daarom één van Cambuur. Maar het was wel het shirt waarin hij twee keer tegen FC Dordrecht had gescoord. De in Dordt nog altijd geliefde Mark de Vries kwam er mee weg.

Sterker nog, het kleinood bracht onder de hamer van veilingmeester Henk Donkervoort 100 euro op.

De toon van de avond was daarmee gezet want de al ontvangen biedingen via internet werden door de aanwezige supporters (soms) ruim overschreden.,

Marco Boogers wist op zijn eigen wijze de show te stelen als quizmaster bij de ‘Petje op, Petje af Quiz’.

De spelers deden uiteraard mee maar moesten het afleggen ten opzichte van een groepje fanatieke supporters die overbleven tot de laatste vraag. Kees Prins was uiteindelijk de winnaar van de seizoenkaart voor het volgende jaar.

De loterij werd verzorgd door Toon, de buschauffeur die jarenlang de supportersbus naar alle hoeken van Nederland heeft gereden. Hij mocht mensen verblijden met heel veel leuke artikelen uit de fanshop en een busreis naar een uitwedstrijd naar keuze.

Het feest was een daverend succes met als slagroom op de taart een mooie opbrengst voor de club. Reden genoeg om dit als traditie aan te houden. Volgend jaar weer dus!

Zie verder Fanpage op Facebook

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.