Geluk duurt voor Tom Beugelsdijk maar 1 minuut

De ontlading na zijn tweede treffer van het seizoen, die FC Dordrecht wederom het genoegen van een voorsprong tegen FC Eindhoven liet smaken, was groot geweest.

Maar Tom Beugelsdijk betrad uiteindelijk met een flink baalgevoel de catacomben van het GN Bouw Stadion na de 2-2 uitkomst. ,,Ja, ik ben hier doodziek van,” gaf de huurling van ADO Den Haag uiting aan zijn gevoelens. ,,Mijn geluk duurde welgeteld zestig seconden. Ik was geweldig blij na mijn doelpunt. Maar vervolgens liep ik nog een beetje na te genieten en gaf ik die jongen van Eindhoven (Jelle van Kruijssen, red.) net te veel ruimte en draaide hij van me weg om de bal goed binnen te schieten. Er ging bij dat tweede doelpunt wel heel erg veel mis, dat moet ik nog eens goed terugkijken. Enorm balen, want deze wedstrijd hadden we per se moeten winnen om nog in de race te blijven voor de periodetitel. Dan noeten we dat later in het seizoen maar goedmaken.”

Ook de maker van de eerste Dordtse treffer, Erik Quekel, baalde hevig van het gelijkspel. ,,Dit resultaat hebben we helemaal aan onszelf te wijten,” sprak de Brabander, die zijn zesde doelpunt van het seizoen produceerde. ,,We geven het veel te makkelijk weg en laten ook te veel kansen liggen. Dit punt voelt als een verlies.”

Quekel vormde samen met Cecilio Lopes het aanvalsduo van FC Dordrecht. De vraag is, of dat komende zondag tijdens de uitbeurt bij Sparta weer zo zal zijn. Morgenavond dient het beroep van Lopes tegen zijn schorsing van drie wedstrijden naar aanleiding van de slaande beweging in de richting van Fortuna Sittard-speler Ramon Voorn. ,,Woensdag krijgen we dan de uitspraak te horen,” aldus technisch manager Marco Boogers. ,,Ik heb nog steeds hoop op vrijspraak.”

Bron: AD De Dordtenaar
Tekst: Arco Bomgaars

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.