UPDATE: FC Eindhoven – FC Dordrecht om 16:00 uur!

UPDATE: FC Eindhoven – FC Dordrecht om 16:00 uur!

De wedstrijd FC Eindhoven – FC Dordrecht is na overleg vanwege de nieuwe ingaande maatregelen vervroegd naar 16:00 uur. Daardoor kunnen er supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd omdat de maatregelen pas twee uur later ingaan. De supporters-bus vertrekt daarom ook een half uur eerder, namelijk om 14:00 uur. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf 13:30 uur verkrijgbaar bij het supportershome.

Geen publiek bij voetbalwedstrijden

Naar aanleiding van de stijgende coronabesmettingen heeft het demissionaire kabinet vanavond besloten dat er de komende drie weken geen publiek aanwezig mag zijn tijdens evenementen. Dat betekent dat de komende drie speelrondes in de Eredivisie en Eerste Divisie zonder supporters worden gespeeld. FC Dordrecht zal dus niet op de steun van de trouwe fans kunnen rekenen in de thuiswedstrijd tegen De Graafschap, uitwedstrijd tegen ADO Den Haag en de thuiswedstrijd tegen Roda JC. De losse kaarten die zijn gekocht voor FC Dordrecht – De Graafschap zullen worden terugbetaald. De club zal persoonlijk contact opnemen met de supporters.

FC Dordrecht betreurt de situatie omdat het in moeilijke tijden voor de samenleving juist een belangrijke rol speelt. Het biedt de regio een plek waar mensen met gezelligheid kunnen genieten van de sport. Daarnaast heeft de club altijd gestreefd om de coronamaatregelen zo goed mogelijk uit te voeren in het stadion. Dat de wedstrijden nu zonder publiek plaatsvinden is een flinke domper voor de club, supporters en sponsoren.

FC Dordrecht is haar trouwe publiek dankbaar voor de steun dit seizoen en realiseert zich dat de club ook zonder fans in het stadion er alles aan zal doen om de weg naar boven te vinden!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.