Fysique stopt bij FC Dordrecht

Na 5,5 jaar met veel plezier en succes bij FC Dordrecht te hebben gewerkt, gaan de fysiotherapeuten van FC Dordrecht in de winterstop de club verlaten. Waar de club eigenlijk meer aanwezigheid zou willen van de fysiotherapeuten, geven zij aan dit niet te kunnen vullen in verband met uitbreiding van hun werkzaamheden in de praktijk.

Marco Boogers: “Helaas moeten we afscheid nemen van elkaar. We zijn enorm tevreden over het functioneren van de medische staf en hadden dit graag uitgebreid. Jammer genoeg geven Steven Bos en Martijn Michielse aan dat dit niet past in de ontwikkeling van hun praktijk waar ze meer tijd aan willen besteden.”

Steven Bos: ” We hebben met veel plezier en enthousiasme bij FC Dordrecht gewerkt. Het dagelijks werken met sporters op en rond het veld en ze optimaal prepareren vinden we een mooi onderdeel van ons vak. We vinden het dan ook jammer dat we moeten stoppen, maar de ontwikkelingen van onze praktijk vragen ook onze tijd en aandacht en daardoor kunnen we niet meer tijd aan FC Dordrecht besteden dan we nu doen.”

FC Dordrecht gaat vanaf 1 januari 2016 met een andere fysiotherapiepraktijk samenwerken.

 

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.