Finale tegen Helmond Sport

FC Dordrecht zal vrijdag 27 april de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen spelen tegen Helmond Sport. De wedstrijd in Helmond mag gerust een finale genoemd worden. FC Dordrecht kan zich nog steeds plaatsen voor het de play-offs en kan alle steun in Helmond goed gebruiken.

De ploeg van trainers Virgil Breetveld, Delano Hill en Rody Hoegeen staan momenteel 8e met 50 punten. De plaats is voldoende voor een play-offs ticket. Echter zijn er nog 3 clubs die vrijdag hun plaats in de play-offs kunnen veilig stellen; GA Eagles (49), MVV (48) en Fortuna Sittard (47). Deze drie clubs strijden vrijdag om 2 play-offs tickets. Alleen met een overwinning in Helmond is FC Dordrecht zeker van deelnamen. Bij een gelijkspel of verlies zijn ze afhankelijk van het resultaat van de andere clubs. De selectie van FC Dordrecht zal er alles aan doen om een overwinning te behalen.

De supportersvereniging van FC Dordrecht organiseert een busreis. Door de lokale autoriteiten in Helmond is een buscombi verplicht gesteld. Reizen op andere wijze is dus niet toegestaan. De supportersbus zal vertrekken om 18.00 uur vanaf het supportershome. Deelname kost 35 euro voor niet-leden, 25 euro voor leden en 15 euro voor aow/lammetjes.

Opgeven kan op donderdag avond tussen 20.00 en 22.00 uur in het supportershome. Opgeven doet u bij Jan van Nieuwenhoven. FC Dordrecht en de supportersvereniging willen zoveel mogelijk bussen laten rijden. Meldt u daarom aan voor deze finale. De spelers kunnen ook u steun goed gebruiken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.