Feestelijke contractondertekening

Vanmiddag ondertekende Ricardo Samoender zijn eerste profcontract. Een belangrijke stap voor de Haagse verdediger, afkomstig uit de opleiding van ADO, die een feestelijk tintje kreeg door de familie die speciaal hiervoor naar Dordrecht was meegekomen. Niet eerder verzamelde zo’n groot gezelschap zich rond de tafel waar het kersverse contract lag te wachten.

Het gaf een warm gevoel die eigenlijk perfect paste bij de sfeer binnen FC Dordrecht. “Een club die bij elkaar past”, de clubslogan kon niet mooier gesymboliseerd worden.

Vader Cok, een vervent voetballiefhebber én – kenner, nam de gelegenheid te baat voor een dankwoord aan het adres FC Dordrecht voor de kans die het zijn zoon wilde bieden en de manier waarop de overeenkomst tot stand was gekomen.

Moeder Rita had voor deze gelegenheid een sierlijke fles champagne meegenomen om deze speciale dag extra luister bij te zetten. Een broer, neef en twee vrienden maakten het gezelschap compleet.

Nadat Ricardo tussen voorzitter Ad Heijsman en trainer Theo Bos zijn handtekeningen had gezet, ging de kurk van de fles en werd gezamenlijk getoost op een mooie toekomst.

“Dit is nog mooier dan een deal met AC Milaan”, sprak zijn zaakwaarnemer na afloop met een gulle lach.

Het contract wordt beklonken, de kurk kan van de fles.
(Ricardo zal overigens alleen voor de show het glas heffen.)

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.