Feestavond voor supporters

Vanavond is de grote feestavond van de supporters. Vanaf 20:00 uur gaat het allemaal beginnen in de Businessclub en supporters, liefhebbers, medewerkers en leden zijn allemaal van harte welkom. De toegang is geheel gratis.

Maar bij de ingang is voor slechts vijf eurootjes een ‘limited edition’ FC Dordrecht-capp verkrijgbaar waarmee deelgenomen kan worden aan de “FC Dordrecht Kennis Quiz”, door niemand minder gepresenteerd door Marco Boogers. In de rol van quizmaster zal Marco het spel ‘petje op petje af’ leiden waarmee uiteindelijk een seizoenkaart voor volgend jaar gewonnen kan worden.

Daarnaast zal er een veiling gehouden worden. Hiervoor hebben tal van oud spelers souvenirs uit hun eigen privécollectie afgestaan. Op de Fanpage op Facebook zijn deze allemaal te zien en in de afgelopen week is er al flink geboden.

Het leuke hierbij is dat van de schenkers o.a. Mark de Vries en Rachid el Khalifi hebben toegezegd op de feestavond aanwezig te zijn.

Henk Donkervoort zal de collectie uit de rijke historie van de club onder de hamer brengen. De uiteindelijk opbrengst zal door de Supporters Vereniging aan de club ter beschikking worden gesteld.

De complete huidige selectie, inclusief technische staf en begeleiding, is op deze avond voor de supporters present. Er kan met iedereen gesproken worden en liefhebbers kunnen samen met de spelers op de foto.

Speciaal voor deze avond heeft FC Dordrecht de prijzen aan de bar aangepast. Ze zijn gelijk aan die in het supportershome, een pilsje kost dus maar € 1,25. Een kwartje meer dan voor de loten waarmee ook nog eens leuke prijzen te verdienen zijn.

Redenen genoeg dus om vanavond naar de Businessclub te komen en er een leuke avond van te maken.

FC Dordrecht: Samen strijden, samen feesten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.