FC Zwolle kampioen Jupiler League

FC Zwolle heeft het nog even spannend gemaakt maar vanavond zijn zij, drie wedstrijdrondes voor het einde van het seizoen, kampioen geworden van de Jupiler League seizoen 2011-2012.

FC Zwolle wist al vroeg in de competitie de eerste positie op de ranglijst in te nemen en heeft deze niet meer los gelaten. FC Zwolle heeft heel even de hete adem in de nek gevoeld van achtervolgers FC Eindhoven en Sparta Rotterdam. FC Zwolle heeft zich echter niet van de eerste plek laten stoten door de achtervolgers.

Met een gelijkspel in Zwolle en een gelijkspel in Almere wist FC Zwolle vanavond het kampioenschap in de Jupiler League seizoen 2011-2012 te behalen.

Patrick Brand, Directeur Coöperatie Eerste Divisie: “FC Zwolle heeft de spanning in de Jupiler League twee jaar op rij hoog gehouden maar heeft echt bewezen klaar te zijn voor de Eredivisie. Wij wensen FC Zwolle dan ook alle succes komend seizoen!”

Met het promoveren van FC Zwolle naar de Eredivisie zal haar periodetitel vergeven worden aan het eerstvolgende team op de eindranglijst zonder periodetitel. Hierdoor komt er een extra plek vrij voor deelname aan de Jupiler Play-Offs op de ranglijst.

FC Zwolle was dit seizoen de enige ploeg die wist te winnen aan de Dordtse Krommedijk.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.