FC Dordrecht wenst u…

December is al eeuwenlang een maand van feest, terugblikken, goede voornemens en elkaar veel goeds toewensen. Zo ook op fcdordrecht.nl. Deze week zullen dagelijks diverse mensen uit de club hun wensen delen naar supporters, sponsors en bezoekers.

Hieronder leest u al de wensen van hoofdtrainer Henny Lee, BC bestuurslid Lennard Bouwer en Michel de Man namens de jeugdopleiding.

Vandaag hebben wij daaraan toegevoegd 2 personenen; Bart van Muyen en technisch manager Marco Boogers.

Rein Vetten, algemeen directeur FC Dordrecht
Een ieder die FC Dordrecht een warm hart toedraagt wens ik heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar toe en natuurlijk veel voetbalplezier bij onze mooie club. Samen kunnen we in de tweede seizoenshelft successen bereiken, zowel op als buiten het veld.

Bart van Muyen, speler FC Dordrecht
Beste voetbalvrienden, iedereen prettige kerstdagen toegewenst en een sportief 2011.
Een jaar waarin we de supporters hopelijk kunnen trakteren op een mooie afsluiter van het seizoen in de nacompetitie!

Marco Boogers, technisch manager
Ik wens alle supporters, vrijwilligers, sponsors en iedereen die op zijn of haar manier FC Dordrecht een warm hart toe draagt prettige feestdagen en een gezond en sportief 2011. Ik hoop jullie allemaal in het nieuwe jaar weer te zien om zo samen mooie successen te beleven.

Michel de Man, manager Jeugdzaken
Namens mijzelf zou ik iedereen een goed en verstandig Nieuwjaar toe willen wensen. Een jaar waarin we niet alleen naar ons zelf kijken, maar voor anderen iets betekenen, want samen hebben we wat te winnen.

De jeugdopleiding wil al haar spelers, trainers, begeleiders, medewerkers en ouders van de spelers alvast bedanken voor al hun inzet en bereidheid van het afgelopen (half)jaar en wenst iedereen een heel gezond en sportief 2011 toe.

That all your wishes may come true! Jeugdopleiding FC Dordrecht

Lennard Bouwer, bestuurslid Businessclub
De Businessclub van FC Dordrecht wenst u een prettig kerstfeest en een bijzonder goed en succesvol 2011 in een goede gezondheid. Wij nodigen alle BC leden uit om de nieuwjaarsreceptie van FC Dordrecht op 10 januari 2011 om 17:00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in onze businessclub te bezoeken. Ad Heijsman en Lex van der Hoek zullen op de nieuwjaarsreceptie een terugblik op 2010 en een toekomstschets voor 2011 geven.

Henny Lee, hoofdtrainer
Langs deze weg wil ik een ieder op bestuurlijk vlak, van de businessclub en alle vrijwilligers bedanken voor hun inbreng en steun gedurende de eerste helft van de competitie. Ook wil ik de supporters bedanken voor hun steun en aanmoedigingen bij de wedstrijden. Ik hoop dat er tijdens de tweede competitiehelft nog meer initiatieven zullen komen, zodat we met “twaalf man” in thuis- en uitwedstrijden het veld in kunnen. Prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond en sportief 2011 !!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.