FC Dordrecht trekt Josimar Lima aan

FC Dordrecht is tot een akkoord gekomen met Josimar Lima over een tweejarig contract op de Krommedijk. De centrale verdediger komt transfervrij over van Willem II waar hij de afgelopen twee seizoenen deel uitmaakte van de eerste selectie.

Lima (21) trainde afgelopen week al mee onder leiding van Theo Bos en bevestigde zijn kwaliteiten in de eerste oefenwedstrijd afgelopen zaterdag tegen WNC.

Josimar Lima begon zijn voetbalcarrière als prille pupil bij SVV in zijn woonplaats Schiedam, maar na één jaar werd hij al gescout door Feyenoord waar hij tot en met de C1-jeugd zou spelen. Daarna volgde een overstap naar stadgenoot Excelsior. Drie later wilde Willem II de geboren Kaapverdiaan graag inlijven, in Tilburg wist Lima via het beloftenelftal een plaats bij de hoofdmacht te veroveren.

“In Dordrecht ben ik een leuke groep met een goede trainer tegengekomen waarna de keuze voor mij snel gemaakt was. Ik zie het hier helemaal zitten”, aldus de gemotiveerde Lima. Technisch manager Marco Boogers is in zijn nopjes met de versterking voor zijn defensie: “Josimar is een goede voetballer en een boom van een vent. Hij is sterk en komt met zijn lengte goed over in het veld. Dit is kan een grote gaan worden en hij past perfect bij de club”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.