FC Dordrecht op weg naar play-offs

In de thuiswedstrijd van morgenavond tegen Go Ahead Eagles moet een volgende stap gezet worden in de richting van de Play-offs. De opmars in dit jaar heeft FC Dordrecht inmiddels bijna op een plek in de ranglijst gebracht die recht geeft op deelname aan het competitietoetje. Grootste concurrent is FC Den Bosch met wie Dordt momenteel puntgelijk staat. De Bossche ploeg speelt vrijdag in Emmen en wacht daarna nog ontmoetingen bij kampioenskandidaat Zwolle en thuis tegen de nummer laatst Almere.

De competities dit seizoen op alle fronten spannend, ook de strijd voor de Play-offs ligt nog open. Er is nog van alles mogelijk waarbij een overwinning op de Eagles, tegen wie nog iets recht gezet moet worden, is daarbij wel van groot belang. “Het moet nu gebeuren”, klinkt het strijdlustig vanuit de kleedkamer. De groep van trainer Henny Lee heeft zojuist de laatste training voor de wedstrijd in het stadion afgewerkt en lijkt er klaar voor. Gretige koppies en scherpe blikken, de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles leeft enorm.

Voor tegenstander Go Ahead, de nummer vijf van de ranglijst, lijkt een ticket al lang zo goed als zeker, hoewel het gat met Dordrecht nog maar vijf punten bedraagt. Voor beide ploegen staat er vrijdagavond derhalve veel op het spel.

Tegen RKC en Veendam was Dordt twee maal dichtbij een stunt tegen de top-5, maar beide malen ging het in de allerlaatste minuut net mis. Drie keer is scheepsrecht, zal het motto derhalve moeten zijn. Op papier zijn Go Ahead en Dordrecht ook aan elkaar gewaagd, in beide selecties ontbreken ook drie spelers door een schorsing. Suc, Van Biezen en Van den Ouweland bij de gasten, terwijl de thuisclub het moet stellen zonder Beugelsdijk, Coster en Sequeira. Daartegenover staat echter dat Amavor, Longuet en Versluis weer volledig fit zijn.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.