FC Dordrecht haalt Bjorn Vlasblom van Sparta

FC Dordrecht heeft zich versterkt met Björn Vlasblom van Sparta, de controlerende middenvelder komt met onmiddellijke ingang over naar de Krommedijk. Vlasblom, sinds gisteren 21 jaar, tekende zaterdagmiddag een overeenkomst voor één jaar per 1 juli aanstaande. De geboren Dordtenaar zal het huidige seizoen op basis van een amateurcontract in het groen-wit gaan spelen.

Björn Vlasblom, van 28 januari 1990, trapte zijn eerste balletjes als jong ventje bij Oranje Wit en werd op 11-jarige leeftijd als D-pupil door Sparta ontdekt. Op Spangen doorliep hij de jeugdopleiding en haalde via de beloften de eerste selectie waar hij tot twee wedstrijden kwam. “Ik wil graag voetballen, maar kon daar bij Sparta niet op rekenen. Bij Dordrecht krijg ik nu wel die kans en daarbij is het natuurlijk geweldig dat ik in mijn eigen stad kan gaan spelen”.

Vlasblom, die vanwege zijn wedstrijdinstelling en mentaliteit uitstekend past op de Krommedijk, geldt nog altijd als een talent door zijn balvaardigheid en spelinzicht. Marco Boogers is dan ook enthousiast over de komst van de jonge middenvelder: “Het is een geweldig ventje en ik ben heel blij weer een echt Dordtse jongen in de selectie te hebben. Hij heeft absoluut potentie voor een basisplaats, het is echt een goede voetballer.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.