FC Dordrecht versterkt zich met Alvin Daniels

FC Dordrecht heeft alvast een versterking voor het nieuwe seizoen binnengehaald. Alvin Daniels komt over van (Jong) FC Twente.

De 21-jarige linksbuiten heeft de jeugdopleiding van AFC Ajax doorlopen en via de jeugd van BV De Graafschap maakte hij de overstap naar de Voetbalacademie FC Twente.

Alvin is in Suriname geboren, hij laat zich nationaliseren tot Nederlander waardoor hij binnenkort ook in kan gaan op de oproep om voor Jong Oranje uit te komen.

Alvin Daniels: “Ik heb Jan Everse gesproken, hij had me tegen Achilles ’29 gezien, waar ik blijkbaar veel indruk maakte. De dag erna belde hij me op, en vertelde dat hij van mij een belangrijke speler wilde maken. Dat wil ik graag worden, ik hoop wekelijks belangrijk voor de club te zijn, door middel van doelpunten en assists. Ik was onderweg naar een andere club, maar Dordrecht sprak veel vertrouwen uit, en zowel de club als mijn management wilde snel handelen. Ik ben blij dat het rond is, en hoop Dordrecht zo snel mogelijk terug te krijgen in de eredvisie.”

Op de foto: Oud-Dordrecht’90 speler thans zaakwaarnemer Melvin Plet (FM Sports Management), Alvin Daniels en Marco Boogers.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.