FC Dordrecht versterkt zich met Adrian Segecic

FC Dordrecht versterkt zich in de laatste week van de transferperiode met Adrian Segecic. De breed inzetbare speler van Sydney FC wordt voor dit seizoen gehuurd met optie tot koop.

Segecic speelde in de jeugdopleiding van Sydney FC waar hij in mei 2022 zijn eerste profcontract tekende. Adrian is een multi-inzetbare speler die op links- en rechtsbuiten kan spelen, ook kan hij als aanvallend middenvelder fungeren. De Australiër kwam uit voor de onder 17 en onder 20 van zijn land. De linksbenige aanvaller is geboren op 1 juni 2004 en is op dit moment dus 19 jaar oud. Segecic reisde zo’n 12.000 kilometer voor de overstap naar FC Dordrecht.

 

Trainer Michele Santoni is erg positief over de nieuwe aanvaller voor zijn ploeg: “Ik ben erg blij met zijn komst. Adrian is hongerig om zich te bewijzen in Nederland en brengt veel energie met zich mee. Hij past erg goed in de Nederlandse speelstijl en heeft daarom voor FC Dordrecht gekozen.”

Adrian Segecic is erg enthousiast over FC Dordrecht en Nederland: “Ik ben blij om hier te zijn, ik houd van de Nederlandse speelstijl en wil me graag in Nederland bewijzen. Ik denk dat het Nederlandse voetbal mij erg goed ligt omdat het heel aanvallend is en er veel gescoord wordt.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.