FC Dordrecht verlengt met hoofdtrainer Michele Santoni tot en met het seizoen 2024-2025

FC Dordrecht en hoofdtrainer Michele Santoni hebben overeenstemming bereikt om de samenwerking te continueren tot en met het seizoen 2024-2025.

Innovatiemanager Leon Vlemmings: “Wij werken met onze visie en beleidsplan Energiek Dordt aan een gezonde toekomst. Voor de club, de stad en de regio. Een goede samenwerking, continuïteit en commitment zijn daarvoor heel erg belangrijk. Michele is als hoofdtrainer op sportief vlak een hele belangrijke schakel. Hij is een bevlogen professional en vakman en heeft bewezen om in moeilijke en goede tijden stabiel en zichzelf te blijven. Daarnaast heeft hij de club naar buiten toe in die periodes altijd op een goede manier vertegenwoordigd. Wij zijn verheugd dat we voorafgaand aan het nieuwe seizoen het contract al hebben kunnen verlengen met twee extra jaren.”

Michele Santoni: ”Ik ben vereerd met het vertrouwen van de club. Dit nieuwe tweejarig contract is niet alleen de bevestiging van een fantastische samenwerking, maar ook de kans om samen op sportief gebied verder te groeien en actief deelgenoot te zijn van de clubvisie en het plan. Vorig seizoen hebben we de basis gelegd en ben blij dat ik de kans krijg om mijn bijdrage ook voor de komende drie jaar te mogen leveren bij het verder bouwen aan een gezonde toekomst van onze club. FORZA DORDRECHT!!!”

 

Beeld; SHANE WINSSER – WINSSERVISUAL

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.